· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament presenta l'edició 2018 del programa de Treball amb Famílies

- 12/01/2018 -
Una conferència del mestre i escriptor Cèsar Bona servirà enguany d'apertura a l'edició 2018 del programa municipal de Treball amb Famílies. La xerrada tindrà lloc divendres 19 de gener a les 20 h a la Sala d'Actes de l'IES Josep Maria Quadrado. El programa d'aquest any està format per sis tallers i tres col·loquis.

L'Ajuntament presenta l'edició 2018 del programa de Treball amb Famílies

Imatge12/01/2018

Una conferència del mestre i escriptor Cèsar Bona servirà enguany d'apertura a l'edició 2018 del programa municipal de Treball amb Famílies. La xerrada tindrà divendres 19 de gener a les 20h a la Sala d'Actes de l'IES Josep Maria Quadrado. El programa d'aquest any està format per sis tallers i tres col·loquis.

Les inscripcions s'han de tramitar a través del Servei d'Educació de l'Ajuntament (971 38 10 50 ext 345 o 628 244 187) i els tallers tindran lloc a la Casa de Cultura. La iniciativa es gratuïta.

Consultau els diferents tallers i col.loquis al document i inscriviu-vos-hi.Treball amb Famílies

El Programa de Treball amb Famílies, adreçat a tots els pares i les mares del municipi és un programa de caràcter preventiu, d'acompanyament durant els anys de criança, i s'emmarca en la filosofia de Ciutat Educadora i de Projecte de Ciutat.

Entenem que, per als pares i les mares, criar i educar els seus fills comporta una tasca complexa i de gran responsabilitat. Per tant, des de l'Ajuntament, es proporcionen espais d'orientació, d'informació, d'assessorament i de compartir en grup, en les diferents etapes evolutives, que abracen des del moment del naixement fins a la majoria d'edat.

L'objectiu és poder contribuir, mitjançant aquests espais de treball amb les famílies, a una millor atenció integral per a tots els infants.

Els continguts que es tracten en els tallers i les xerrades que s'organitzen cada any són conduïts per experts en aquestes matèries. Se centren en temes d'interès respecte a la relació, a la comunicació, als aspectes educatius, a la criança i a altres temes relacionats amb la tasca parental i familiar.

Tots els tallers i les xerrades són de caire gratuït i obert a totes les famílies de Ciutadella.

Tornar