· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El balcó municipal irradia una lluminosa benvinguda al Reis d’Orient

- 05/01/2018 -
Enmig de l’expectació infantil, animada per pares i adults, els Reis d’Orient han estat rebuts a la casa consistorial per part de la corporació en Ple. La nit ha estat calma i inundada de llums i de somriures. La comitiva dels Reis ha saludat des del balcó de l’edifici municipal, i han rebut la benvinguda de l'alcaldessa, Joana Gomila, després del recorregut que la portava en cavalcada des de la rotonda des Cavall.

El balcó municipal irradia una lluminosa benvinguda al Reis d’Orient

Imatge05/01/2018

Enmig de l’expectació infantil, animada per pares i adults, els Reis d’Orient han estat rebuts a la casa consistorial per part de la corporació en Ple. La nit ha estat calma i inundada de llums i de somriures.

La comitiva dels Reis ha saludat des del balcó de l’edifici municipal, i han rebut la benvinguda de l'alcaldessa, Joana Gomila, després del recorregut que la portava en cavalcada des de la rotonda des Cavall.

En el seu missatge, l’alcaldessa els ha demanat «que aquesta nit, ens ajudeu perquè tots els nostres somnis —somnis grans i petits— es puguin convertir en realitat; i que la il·lusió duri al llarg de l’any que acabam de començar. Feim de la il·lusió dels Reis —ha dit— una demostració de convivència; feim que sigui també una festa per compartir majors i fillets, i visquem-la com l’oportunitat perquè l’alegria arribi a tothom.

Pau, salut i fraternitat són els tres regals que, l’Ajuntament de Ciutadella, us demana a cada un de vosaltres, estimats Reis d’Orient, per a tot el poble de Ciutadella. Que tinguem present que la convivència suposa haver de compartir els béns, i integrar a tothom en el desig de donar i de rebre».

Després de la salutació, els Reis han fet l'habitual visita a les monges del Santa Clara i, finalment, a la catedral, on ha tingut lloc el ritual de l’adoració.

Acte seguit, han tornat a recórrer els carrers i places de Ciutadella per fer realitat les il·lusions dels regals per a als infants, entregats a mans plenes.


Etiquetes relacionades

Festes
Tornar