Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Una acolorida cavalcada espera l'arribada dels Reis d'Orient a Ciutadella

- 04/01/2018 -
Tot és a punt perquè Ciutadella doni la benvinguda més entusiasta a la comitiva dels Reis d'Orient, que posaran peu a terra a la ciutat a les 19h de dia 5,  demà divendres. La visita de la comitiva, un any més, ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música, el Centre d'Art que n'ha dissenyat els cartells, i la Banda de Música de Ciutadella.

Una acolorida cavalcada espera l'arribada dels Reis d'Orient a Ciutadella

Imatge04/01/2018

Tot és a punt perquè Ciutadella doni la benvinguda més entusiasta a la comitiva dels Reis d'Orient, que posaran peu a terra a la ciutat a les 19h de dia 5, divendres.

Amb una gran participació de les APIMAS de Ciutadella, coordinades per l'Associació de Desfilada de Reis, enguany s'espera una cavalcada plena de color, d'il·lusions i de fantasia, amb les figures estel·lars dels Reis Melsió, Gaspar i Baltasar.

La comitiva arrencarà la desfilada a la rotonda des Cavall, per travessar el cor de la ciutat, amb l'esglai infantil. Arribarà després a la casa consistorial, on els reis seran rebuts per la corporació municipal en Ple. Serà l'alcaldessa la persona encarregada de donar la benvinguda al balcó principal, i de formular els desitjos de Ciutadella per l'Any Nou, i en especial per a tots els infants. Acte seguit, a peu, els Reis faran la tradicional visita a les monges de Santa Clara i a la Catedral.

La gran festa de la infància, un any més, ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música, el Centre d'Art que n'ha dissenyat els cartells, i la Banda de Música de Ciutadella. 
Tornar