Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Canvi de recollida Porta a Porta(PaP) de vidre per a les setmanes de Nadal i Cap d'Any

- 22/12/2017 -
Les recollides porta a porta de vidre (PaP), que habitualment es duu a terme els dilluns, serà trallada als dimarts següents per als casos de Nadal i Cap d’Any. Com que enguany, tant el dia Nadal i el dia de Cap d'Any coincideixen en dilluns, han quedat ajornats al dimarts respectius, per evitar que els treballadors no hagin d’atendre el servei en dies festius especialment assenyalats.

Canvi de recollida Porta a Porta(PaP) de vidre per a les setmanes de Nadal i Cap d'Any

Imatge22/12/2017

Les recollides porta a porta de vidre (PaP), que habitualment es duu a terme els dilluns, serà trallada als dimarts següents per als casos de Nadal i Cap d’Any.

Com que enguany, tant el dia Nadal i el dia de Cap d'Any coincideixen en dilluns, han quedat ajornats al dimarts respectius, per evitar que els treballadors no hagin d’atendre el servei en dies festius especialment assenyalats.

El servei PaP de recollida de vidre va destinat a aquells establiments que són grans consumidors de vidres, com ara, bars, restaurants i hotels de la zona centre del nucli urbà. Per tant, el canvi per a les festes queda així:

- Dimarts, 26 de desembre, amb el mateix horari habitual.

- Dimarts, 2 de gener, amb el mateix horari habitual.Etiquetes relacionades

Medi Ambient
Tornar