Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El Govern es compromet a pagar els desplaçaments dels voluntaris de les festes de Sant Joan

- 18/12/2017 -
 El Govern de les Illes Balears ha pres la resolució de fer-se càrrec de les despeses de viatge que comporta el desplaçament dels voluntaris de Mallorca a les festes de Sant Joan. La mesura començarà a ser operativa a partir de les festes de 2018. Una de les més sentides reivindicacions que té plantejades l’Ajuntament és arribar a obtenir una plena consideració de Sant Joan com a festa que depassa l’àmbit purament local, per situar-se en una dimensió insular i balear

El Govern es compromet a pagar els desplaçaments dels voluntaris de les festes de Sant Joan

Imatge18/12/2017

El Govern de les Illes Balears ha pres la resolució de fer-se càrrec de les despeses de viatge que comporta el desplaçament dels voluntaris de Mallorca a les festes de Sant Joan. La mesura començarà a ser operativa a partir de les festes de 2018.

Una de les més sentides reivindicacions que té plantejades l’Ajuntament de Ciutadella és arribar a obtenir una plena consideració de Sant Joan com a festa que depassa l’àmbit purament local, per situar-se en una dimensió insular i balear. És així —considera l’Ajuntament— que determinats aspectes relacionats amb la seguretat i la disponibilitat de contingents podrien ser ateses amb la participació pressupostària d’administracions de més alt nivell, per damunt de la merament municipal.

En aquest sentit, la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera, ha confirmat a l’alcaldessa Joana Gomila que l’executiu autonòmic es farà càrrec dels costos dels viatges que realitzen els voluntaris de Protecció Civil de l’illa de Mallorca a partir de l’any vinent, el 2018. A la vegada, ha expressat la disposició d’incrementar el nombre de coordinadors desplaçats a Ciutadella.

Tornar