Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Construcció de noves barbacoes al palmerar de Cala en Blanes

- 01/12/2017 -
L'Ajuntament ha habilitat sis noves barbacoes al palmerar de Cala en Blanes. Durant l'estiu passat es va haver de retirar les barbacoes existents pel seu mal estat, i aquesta tardor s' ha construït un bloc noves barbacoes. Demanam als ciutadans que en facin un bon ús i aprofitam l'ocasió per recordar que l'ús del foc en aquestes zones verdes municipals (el palmerar de Cala en Blanes i es Pinaret) està prohibit durant l'època de perill d'incendis i, per tant, només es poden utilitzar des del dia 16 d'octubre fins al dia 30 d'abril.

Construcció de noves barbacoes al palmerar de Cala en Blanes

Imatge01/12/2017

El Servei de Medi Ambient informa que s' han construit  sis noves barbacoes al palmerar de Cala en Blanes. Durant l'estiu passat l'Ajuntament va haver de retirar les barbacoes existents pel seu mal estat, i aquesta tardor ha construït un bloc de quatre noves barbacoes, iguals que les que hi ha a la zona recreativa des Pinaret. A més, s'han començat a convertir els antics escuradors que hi havia en barbacoes. Els escuradors donaven molts de problemes d'avaries i embussos, a més de suposar una important despesa d'aigua potable. D'aquesta manera, s'aprofita tota l'estructura dels antics escuradors i, amb unes petites modificacions, es converteixen en barbacoes. De moment, s'ha convertit un escurador en dues barbacoes, però a principi d'any es té previst continuar convertint la resta dels escuradors existents.

Demanam als ciutadans que en facin un bon ús i aprofitam l'ocasió per recordar que l'ús del foc en aquestes zones verdes municipals (el palmerar de Cala en Blanes i es Pinaret) està prohibit durant l'època de perill d'incendis i, per tant, només es poden utilitzar des del dia 16 d'octubre fins al dia 30 d'abril, sempre amb precaució. Per utilitzar el foc en aquestes zones fora d'aquestes dates cal una autorització administrativa de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears. 

Etiquetes relacionades

Medi Ambient
Tornar