· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Tres joves de Ciutadella han participat en el sisé Parlament Infantil de les Illes Balears

- 20/11/2017 -
Amb un debat sobre cinc objectius ciutadans d’una viva actualitat pública, tres representants del Consell Infantil de Ciutadella (Nuria Vinent, Josep Anglada i Andreu Forcada) han pres part avui matí en la trobada del sisè Parlament Infantil de les Illes Balears, celebrat a Palma. Per tal d’acompanyar-los, també hi han viatjat la regidora d’Igualtat, Laura Anglada i la dinamitzadora del Consell Infantil, Fàtima Anglada. 

Tres joves de Ciutadella han participat en el sisé Parlament Infantil de les Illes Balears

20/11/2017

 Avui una representació de joves consellers i conselleres infantils de les illes de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera han ocupat l’hemicicle del Parlament de les Illes Balears, convertit en cambra per a infants en edats escolars. Hi han presentat i debatut cinc objectius: les energies renovables; les garanties per un consum responsable; la lluita contra el canvi climàtic; la flora i la fauna aquàtiques dels litorals balears; i la flora i la fauna terrestres, també de l'arxipèlag balear.

Es tracta del sisè Parlament Infantil Interinsular, que enguany s’ha volgut fer coincidir amb la data del 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants. 
Tornar