· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Obertes les convocatòries per a participar en el Mercat des Born i el Mercat Agrari durant l'any 2018

- 07/11/2017 -
L'Ajuntament convoca les persones interessades a formar part en el Mercat Agrari i el Mercat des Born de Ciutadella durant l'any 2018, perquè fins al 30 de novembre inclusivament, puguin presentar la seva sol·licitud a la Oficina d' Atenció al Ciutadà, en horari d' atenció al public, o per qualsevol dels mitjans establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Obertes les convocatòries per a participar en el Mercat des Born i el Mercat Agrari durant l'any 2018

Imatge07/11/2017

L'Ajuntament de Ciutadella convoca les persones interessades a formar part en el Mercat Agrari i el Mercat des Born de Ciutadella durant l'any 2018, perquè fins al 30 de novembre inclusivament, puguin presentar la seva sol·licitud a la Oficina d' Atenció al Ciutadà, en horari d' atenció al public, o per qualsevol dels mitjans establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Tota la documentació específica de cada un dels mercats, així com el procediment per presentar la documentació de forma telemàtica, d'acord amb la Llei 39/2015, la teniu disponible adjunta i també a la Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) d'aquest ajuntament.

Mercat des Born

Resolució convocatòria

Sol·licitud

Annex I - Declaració responsable

Mercat Agrari

Resolució convocatòria

Sol·licitud

Annex I - Declaració responsableInstruccions per al registre telemàtic de sol·licituds de participació

Accedeix a CARPETA CIUTADANA seguidament us demanarà si hi voleu accedir mitjançant el PIN ciutadà o amb certificat electrònic (DNI electrònic o certificat de la FNMT).

Una volta hi hàgiu accedit, heu de seguir les passes indicades:

1. Dades de la persona sol·licitant (si s'actua com a representant s'ha d'indicar a la casella corresponent de l'encapçalament).

2. Dades específiques.

- Assumpte: Mercat ............... 2018.

- Contingut: Es sol·licita poder participar en el Mercat ................. 2018 i s'adjunta la documentació indicada a la convocatòria. (Si es fa en nom d'una empresa, indicar també en aquesta casella el nom de l'empresa que ho sol·licita).

3. Documentació. S'hi han d'adjuntar tots els documents emplenats, que us podreu descarregar aquí mateix.

4. Confirmau-ho.

5. Firmau-ho.

*Si no teniu PIN ciutadà, podeu sol·licitar-lo. Solicitar PIN ciutadàEtiquetes relacionades

Comerç, Fires i Mercats
Tornar