Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

La Fira del llibre en català agafa protagonisme

- 03/11/2017 -
Els estudiants de quart d'ESO del col·legi de Sant Francesc de Sales de Ciutadella (Calós) han protagonitzat avui matí l'obertura de la tretzena Fira del Llibre en Català que organitza el Consell Insular de Menorca. La fira del llibre en català es perllongarà tot el cap de setmana a la Plaça des Born.

La Fira del llibre en català agafa protagonisme

Imatge03/11/2017

 Els estudiants de quart d'ESO del col·legi de Sant Francesc de Sales de Ciutadella (Calós) han protagonitzat avui matí l'obertura de la tretzena Fira del Llibre en Català que organitza el Consell Insular de Menorca.

En una carpa plena d'expositors i llibreters i de joves estudiants, la nova edició de la Fira vol renovar els valors de la lectura, per com és un instrument que ajuda a formar persones crítiques i cultes. Així ho ha remarcat també l'alcaldessa Joana Gomila, en les seves paraules de benvinguda dels estudiants. A més, ha volgut remarcar la importància que suposa, per a la cultura literària de Menorca, el fet de la producció d'obres en la llengua pròpia de l'illa, el català, que —ha dit— travessa un bon moment creador.

La fira del llibre en català es perllongarà tot el cap de setmana La fira del llibre en català es perllongarà tot el cap de setmana a la Plaça des Born., amb un seguit de propostes, de presentacions, de taules rodones, etc. [Vegeu el programa al respecte].


Etiquetes relacionades

Comerç, Fires i Mercats Activitats
Tornar