Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella, la ciutat de Pau Faner, acull un congrés sobre la seva obra

- 03/11/2017 -
Les autoritats autonòmiques, insulars i municipals de Ciutadella han inaugurat avui matí el congrés internacional Pau Faner que s’ha de desenvolupar a la sala Jeroni Marqués del Cercle Artístic fins al proper diumenge. Per a les persones interessades, podeu consultar si accediu a la noticia el programa del congrés.

Ciutadella, la ciutat de Pau Faner, acull un congrés sobre la seva obra

Imatge03/11/2017

Sota la coordinació del cap de la secció de Llengua i Literatura de l’IME, Ismael Pelegrí, uns dels artífex acadèmics del congrés, la primera gran trobada d’experts en el coneixement i l’anàlisi de la copiosa obra narrativa del ciutadellenc més guardonat de tots els temps ha fet desfilar les experiències lectores que les autoritats han revelat haver tingut en relació als llibres escrits per Faner.

L’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha recordar els intensíssims lligams biogràfics de l’escriptor amb la seva ciutat natal, on resideix i on ha creat gairebé tota la seva producció. En aquest sentit, ha dit que els noms de Ciutadella i Pau Faner són dues realitats integrades, i que no debades és un ciutadà que, des de 2012, és Medalla d’Or. [Vegeu adjunt la intervenció de l’alcaldessa].

També la consellera de Cultura de les Illes Balears, Fanny Tur, i el conseller insular, Miquel Àngel Maria, han desvetllat la memòria personal que conserven dels relats que han llegit del novel·lista en diversos moments de llurs vides. I, a més, Miquel Maria ha recordat el valor intrínsec que la producció literària té per a les lletres catalanes de Menorca dels darrers cinquanta anys ençà.

Per a les persones interessades, podeu consultar el programa del congrés.


Etiquetes relacionades

Cultura Activitats
Tornar