· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella borina en família per la igualtat

- 02/11/2017 -
L'Ajuntament ha previst per al proper dia 11 de novembre una gimcana, sota la crida de 'Borina en família per la igualtat'. Tindrà lloc a la plaça de la Catedral, a partir de les 17 h. Els interessats a participar-hi hauran d'estar integrats, si més no, per un adult i un menor. La inscripció s'haurà de formalitzar abans del 5 de novembre. Accediu a la noticia per a emplenar el formulari d'inscripció.Ciutadella borina en família per la igualtat

02/11/2017

El servei d'Igualtat i Projecte de Ciutat de Ciutadella, dirigit per la regidora Laura Anglada, anuncia per al proper dia 11 de novembre una gimcana, sota la crida de "Borina en família per la igualtat".

Es tracta d'una activitat organitzada per tal que les famílies s'hi mobilitzin i es diverteixin tot fomentant la igualtat de gènere. La idea motriu de la trobada és creure que la igualtat és un valor que ha de ser fomentat en el si mateix de les famílies, i que és dins les famílies on cal posar en valor la igualtat, parlar-ne i assumir-la. Només es demana que els interessats a participar-hi estiguin integrats, com a mínim, per un adult i un menor. La inscripció s'haurà de formalitzar abans del 5 de novembre en el correu tq8@ajciutadella.org o bé emplenant el següent formulari.

La gimcana tindrà lloc a la plaça de la Catedral, l'11 de novembre, a partit de les 17 h, amb diversos jocs i proves divertides. Es comptarà amb la participació i el suport del Punt Jove, Calós de Ciutadella, Dosa Gent Jove, Alter Versió i les germanes clarisses. A les 19 h s'hi farà una festa de final d'activitat amb el lliurament de premis per a tothom i amb l'actuació de Mama Fiera i en Dani Juanico. Els tres primers premis són: una estada de cap de setmana al Pinaret, la visita al domicili de ses majestats els Reis Mags d'Orient i unes entrades per al concert pedagògic de la banda Municipal de Música per al proper 25 de novembre.

Tornar