Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament inicia el projecte ocupacional SOIB Visibles amb un total de 17 contractacions

- 27/10/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella ha iniciat  dues línies del projecte ocupacional SOIB Visibles que ha fet possible donar l’oportunitat d’oferir 17 persones desocupades de llarga durada majors de 35 anys contractes de 6 mesos amb l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi.

L'Ajuntament inicia el projecte ocupacional SOIB Visibles amb un total de 17 contractacions

Imatge27/10/2017

 El passat 13 d’octubre, l’Ajuntament de Ciutadella va iniciar les dues línies del projecte ocupacional SOIB Visibles que ha fet possible donar l’oportunitat d’oferir 17 persones desocupades de llarga durada majors de 35 anys contractes de 6 mesos amb l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi.

En el cas de la primera línia de subvenció, la qual s’anomena “Espais Comunitaris”, ha possibilitat la contractació d’11 persones (8 peons d’obra pública, 2 oficials CMO d’obra pública i 1 auxiliar administratiu). Els projectes van dirigits a embellir el nostre municipi, tot millorant l’estat dels parcs infantils, les escoles municipals, els jardins i aquells carrers que siguin susceptibles de millores. En el cas de la persona auxiliar administrativa portarà a terme tota la gestió documental del projecte.

I pel que fa a la segona línia de subvenció, anomenada “Ciutadella inclusiva”, s’han contractat a 6 treballadors/es més (2 peó d’obra pública, 1 oficials CMO d’obra pública i 3 treballadors/es familiars). El projecte va dirigit a millorar la ciutat i els serveis de l’Ajuntament per a aquelles persones amb mobilitat reduïda. Per un costat, es construiran rampes d’accés a les vies que, o bé no n’hi hagi encara, o s’hagin de millorar. I en el cas de les treballadores familiars donaran assistència a les famílies que tinguin un membre amb dependència.

Val a dir que aquesta primera línia de subvenció, concedida mitjançant resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria, puja a un import de 114.182,88 euros i, en el cas de la segona, a 63.645,72 euros; les quals són finançades amb el Fons de Conferència Sectorial.
 
Tornar