· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament fa arribar a les associacions els recursos municipals que tenen per a desenvolupar tasques pròpies

- 12/10/2017 -
L'Ajuntament va dedicar l'Espai de Ciutadania de dijous a donar a conèixer els diferents recursos que posa a disposició de les associacions sense ànim de lucre de Ciutadella per donar suport a la tasca que realitzen. Per l'Ajuntament aquesta tasca de les associacions és imprescindible en el Projecte de Ciutat perquè dinamitza la vida cultural, social, veïnal, esportiva, educativa, etc. Hi van assistir unes quaranta persones entre elles un bon nombre de representants d'entitats diverses.

L'Ajuntament fa arribar a les associacions els recursos municipals que tenen per a desenvolupar tasques pròpies

Imatge12/10/2017

L'Ajuntament té recursos que vol posar a disposició de les associacions sense ànim de lucre de Ciutadella per donar suport i col·laborar en les tasques que realitzen. L'Espai de Ciutadania de dijous passat va servir, precisament, per transmetre, a les diferents entitats sobre les formes en què pot col·laborar amb elles l'ens municipal (en la realització d'activitats, amb el voluntariat, amb formació, amb espais, amb subvencions...) i que està sintetitzada en el document adjunt.

Per l'Ajuntament aquesta tasca de les associacions és imprescindible en el Projecte de Ciutat perquè dinamitza la vida cultural, social, veïnal, esportiva, educativa. El missatge que l'Ajuntament va transmetre és que les associacions i l'Ajuntament ens necessitem mútuament i junts podem sumar forces i construir un municipi millor.

A l'Espai de Ciutadania hi van assistir unes quaranta persones entre es quals hi havia la batlessa, Joana Gomila, la regidora de Projecte de Ciutat, Laura Anglada, treballadors de l'Ajuntament de diverses àrees que col·laboren amb les associacions i representants de diverses entitats.

El més destacat que l'Ajuntament vol recordar a les associacions perquè ho tenguin en compte quan demanin la col·laboració de l'Ajuntament, sobretot a l'hora d'organitzar activitats i sol·licitar material és el següent:

SOL·LICITUD

-Amb 1 mes d'antelació es fa la sol·licitud d'autorització de l'activitat a través d'una instància (www.carpeta ciutadana) en la qual s'indicarà quina col·laboració es demana. L'Ajuntament respondrà pel mateix mitjà com a mínim una setmana abans de la realització de l'activitat. Important: assegurar-se de tenir l'autorització municipal abans de fer la difusió.

Recomanació: Planificació anticipada per garantir que no se superposi amb altres activitats (mirar agenda municipal) i per tenir més disponibilitat del material sol·licitat.

Requisits: NO siguin dins el mes de juny degut a l'alta càrrega de feina que té l'Ajuntament durant aquest mes per les tasques d'organització de les festes de Sant Joan.

DIFUSIÓ

-Les entitats poden fer difusió de l'activitat que organitzen a través de l'agenda municipal que hi ha al web tot enviant les mateixes entitats la informació de l'activitat a una opció que ofereix l'agenda i a la que podeu accedir clicant a:ENVIA UNA ACTIVITAT A L'AJUNTAMENT (Per a difusió a l'agenda municipal)TRÀMITS TELEMÀTICS

És convenient que les entitats tenguin el pin-ciutadà (també poden operar amb altres certificats digitals, com el DNI-electrònic o el certificat de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre) perquè per fer qualsevol tràmit amb l'administració ja és obligatori, per les associacions i altres persones jurídiques, fer-lo telemàticament. Alhora, també es recomana a les persones físiques tenir el certificat electrònic que facilita fer els tràmits en línia sense haver-se de desplaçar.

L'Ajuntament té previst fer una nova trobada amb les associacions que no van poder assistir a l'ESPAI DE CIUTADANIA en horari de tarda. Es farà dimarts, 24 d'octubre a les 12 hores a la sala de juntes de l'Ajuntament de Ciutadella.

Tornar