Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament es reuneix amb PortsIB per abordar diversos temes relacionats amb la seguretat en la instal·lació

- 28/07/2017 -
La alcaldessa Joana Gomila i el gerent de Ports Illes Balears, Pere Puigdengoles s'han reunit a la seu de l’Ajuntament per abordar temes de seguretat del Port.  En aquesta reunió també han participat el cap del port i representants de la Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional i s’ha donat continuació a les línies de col·laboració obertes entre les administracions i els cossos policials per millorar la seguretat d'aquesta instal·lació portuària.

L'Ajuntament es reuneix amb PortsIB per abordar diversos temes relacionats amb la seguretat en la instal·lació

28/07/2017

La alcaldessa Joana Gomila i el gerent de Ports Illes Balears, Pere Puigdengoles s'han reunit a la seu de l’Ajuntament per abordar temes de seguretat del Port. En aquesta reunió també han participat el cap del port i representants de la Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional i s’ha donat continuació a les línies de col·laboració obertes entre les administracions i els cossos policials per millorar la seguretat d'aquesta instal·lació portuària.

Tot i que la percepció dels participants en la reunió apunta a un estiu tranquil des del punt de vista de la seguretat, l’objectiu és mantenir aquestes reunions per reforçar els canals de cooperació entre totes les parts per seguir millorant les actuacions en aquesta matèria.

Entre les mesures que s’han plantejat destaquen l'optimització de les hores de vigilància nocturna i el tancament dels accessos als pantalans. Així mateix està previst l’acondicionament de les càmeres de seguretat del port interior per tal d’incrementar la seva operativitat.

Benvinguda al creuer Seven Seas Voyager

D’altra banda, el director gerent de PortsIB, organisme dependent de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat , el cap del Port de Ciutadella, i una representant de l'Ajuntament han embarcat aquest matí per donar la benvinguda al creuer Seven Seas Voyager que ha arribat per primera vegada al port de Ciutadella. El vaixell, en el que viatgen uns 700 creueristes i té una tripulació d’unes 450 persones, roman fondejat fora del port i desembarca els creueristes mitjançant les seves embarcacions auxiliars a un pantalà flotant que PortsIB va instal·lar l'any passat al port interior, específicament per aquest servei.

Les previsions apunten a que aquest creuer tornarà a fer escala al Port de Ciutadella durant el mes de setembre.


Etiquetes relacionades

Transports i mobilitat
Tornar