Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Canvis amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan a la plaça des Pins

- 15/06/2017 -
Amb motiu de la instal·lació dels firaires de les festes de Sant Joan a la plaça des Pins, entre la plaça des Born i el passeig de Sant Nicolau, diferents trams de vies quedaran tancats al trànsit del 15 al 28 de juny.

Canvis amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan a la plaça des Pins

ImatgeAmb motiu de la instal·lació dels firaires de les festes de Sant Joan a la plaça des Pins, entre la plaça des Born i el passeig de Sant Nicolau, diferents trams de vies quedaran tancats al trànsit del dia 15 al 28 de juny. Aquest fet tindrà una repercussió sobre el trànsit rodat de la nostra ciutat, per la qual cosa demanam disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar.Accés a plaça des Born: s’hi por accedir pels carrers 9 de Juliol i sa Muradeta.

Sortides de la plaça des Born: pel carrer Portal de la Mar i carrer Joan Benejam i Vives; en aquesta darrera via estarà prohibit l’estacionament per millorar-hi la circulació.

L’accés a la plaça des Pins pel passeig de Sant Nicolau estarà tancat; la sortida serà pel carrer Camí de Baix.

El carrer de Gustavo Mas es trobarà tancat a la circulació des de la plaça des Pins, però s’invertirà la circulació d’aquesta per facilitar l’accés al veïnat pel carrer República Argentina.

Canvi d’ubicació de la parada d’autobusos i taxis de plaça des Pins a partir del dia 15 de juny.

Amb motiu de la instal·lació dels firaires de les festes de Sant Joan a la plaça des Pins, la parada d’autobusos que donen el servei a les urbanitzacions es trasllada a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius; i la parada de taxis es trasllada a l’avinguda Capità Negrete, a l’altra banda de la plaça des Pins, tram entre carrer Mallorca i carrer Degollador.


Tornar