Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Benjamín Riquelme i Sergio Bernhardt guanyen el concurs de vídeos de Sant Joan 2017

- 01/06/2017 -
El muntatge audiovisual Sant Joan 2017, obra de Benjamín Riquelme i Sergio Bernhardt, ha resultat guanyador del concurs de vídeo de les festes d'enguany. En total es van presentar sis obres. Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 1.000 euros i el vídeo de conscienciació s'emetra a través d'IB3 i els canals institucionals de l'Ajuntament.

Benjamín Riquelme i Sergio Bernhardt guanyen el concurs de vídeos de Sant Joan 2017

ImatgeUn jurat qualificador compost pel regidor de Cultura i Festes, Josep Juaneda, el director de l' area de Cultura de l'Ajuntament, Josep Marquès, el responsable del Pla de Conscienciació de les Festes de Sant Joan 2017, Llorenç Allès, el delegat d' IB3 Menorca, David Marquès, i Joan Camps Serra, com a representant de la Junta de Caixers, han designat després d'una primera i única selecció i per unanimitat l'obra Sant Joan 2017 de Benjamín Riquelme i Sergio Bernhardt com a guanyadora del concurs de´vídeos de les festes d'enguany.

En total s'han presentat al concurs sis muntatges audiovisuals amb el nom Conviure i com viure Sant Joan; Per ses Festes de Sant Joan, col·labora!; Sant Joan camina; Se viu se sent i No saps que és Sant Joan, a més de la guanyadora Sant Joan 2017.

L'objectiu d'aquest concurs ha estat la creació de muntatges audiovisuals amb la intenció de fer arribar a la ciutadania un missatge de respecte, de col·laboració, d'implicació i de civisme durant les festes de Sant Joan.

L'obra guanyadora s'emetra per IB3i pels canals de comunicació de l'Ajuntament de Ciutadella amb l'objectiu que serveixi per prendre consciència de la necessitat de actituds cíviques i de respecte a les tradicions durant les festes de Sant Joan.

Tornar