Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Suport institucional a la pagesia de Ciutadella

- 17/05/2017 -
L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, amb motiu de la festa de Sant Isidre, patró de la pagesia, ha expressat el suport institucional de l'Ajuntament, i ha compartit el sopar que Sa Cooperativa va organitzar el passat dilluns.

Suport institucional a la pagesia de Ciutadella

ImatgeL'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, amb motiu de la festa de Sant Isidre, patró de la pagesia, ha expressat el suport institucional de l'Ajuntament, i ha compartit el sopar que Sa Cooperativa va organitzar el passat dilluns.

Joana Gomila va voler recordar la funció social i econòmica que la pagesia compleix en el model productiu de l'illa, i el paper determinant que sempre ha duit a terme amb relació a la custòdia i la preservació del medi natural característic de Menorca, basat en una raonable harmonia entre acció humana i defensa dels valors de la biodiversitat que són propis del territori. També volgué fer-se sensible a les reivindicacions que el sector primari (i en particular, els explotadors agropecuaris) mantenen amb les administracions públiques en matèria d'ajudes i subvencions reglades, algunes de les quals, ara com ara, registren retards. 
Tornar