Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Silve Pons i Silvia Vivó guanyen concurs de Poesia i Imatge per a les estampes de Sant Joan

- 18/05/2017 -
La parella d'artistes formada per Silve Pons Arguimbau (pel poema) i Sílvia Vivó Caules (per la imatge) han estat proclamada guanyadora del tercer concurs biennal de Poesia i Imatge per a les estampes de Sant Joan.L'obra guanyadora porta per lema "Per damunt de Ciutadella". La creació de tots dos ha resultat seleccionada d'entre nou propostes.

Silve Pons i Silvia Vivó guanyen concurs de Poesia i Imatge per a les estampes de Sant Joan

ImatgeLa parella d'artistes formada per Silve Pons Arguimbau (pel poema) i Sílvia Vivó Caules (per la imatge) han estat proclamada guanyadora del tercer concurs biennal de Poesia i Imatge per a les estampes de Sant Joan. La creació de tots dos ha resultat seleccionada d'entre nou propostes, dirimides pel Jurat, reunit el passat dia 17. L'obra guanyadora porta per lema "Per damunt de Ciutadella".

Per a properes convocatòries, el Jurat ha recomanat: d'una banda, que el concurs sigui de caràcter anual; i, de l'altra, que la selecció de les obres es faci per separat (poema i imatge), a través de dues convocatòries diferents. A més, suggereix que hi sigui eliminada la tècnica de la fotografia, de manera que només s'hi acceptin la pintura i el dibuix.

Tornar