Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Desset docents europeus visiten Ciutadella, convidats per Xipell, en el marc d'un intercanvi ERASMUS

- 18/05/2017 -
Els professors i les professores, a més de conèixer el patrimoni arqueològic de l'illa, de recórrer la monumentalitat arquitectònica de Ciutadella i d'assabentar-se sobre l'estructura educativa de les escoletes en el municipi, han visitat la casa consistorial. Hi han estat rebuts per l'alcaldessa, Joana Gomila, i per la regidora d'Educació, Nati Benejam.

Desset docents europeus visiten Ciutadella, convidats per Xipell, en el marc d'un intercanvi ERASMUS

Imatge Desset professors i professores de diversos països europeus visiten aquests dies Ciutadella, convidats pel Claustre de l'escoleta Xipell, en el marc d'un intercanvi ERASMUS.

A més de conèixer el patrimoni arqueològic de l'illa, de recórrer la monumentalitat arquitectònica de Ciutadella i d'assabentar-se sobre l'estructura educativa de les escoletes en el municipi, han visitat la casa consistorial. Hi han estat rebuts per l'alcaldessa, Joana Gomila, i per la regidora d'Educació, Nati Benejam. Totes dues han mantingut un fructífer diàleg, a propòsit de la constant aposta municipal per cobrir l'ensenyament en el tram de zero a tres anys, per damunt de les velles consideracions que el qualificaven de mera guaderia d'infants. A més, han fet consideracions sobre la condició de Ciutadella com a Ciutat Amiga de la Infància i de Ciutat Educadora.

Tornar