Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

"Paraules en majúscules que diuen molt" de Isabel Bagur, cartell guanyador per a les festes de Sant Joan 2017

- 17/05/2017 -
L'artista local Isabel Bagur Florit, amb l'obra titulada "Paraules en majúscules que diuen molt", ha guanyat l'edició del 2017 del concurs d'imatges de les festes de Sant Joan. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat qualificador, reunit ahir capvespre a la casa consistorial. Enguany s'hi han presentat trenta-sis peces originals, amb propostes d'estil i disseny ben diverses.

"Paraules en majúscules que diuen molt" de Isabel Bagur, cartell guanyador per a les festes de Sant Joan 2017

ImatgeL'artista local Isabel Bagur Florit, amb l'obra titulada "Paraules en majúscules que diuen molt", ha guanyat l'edició del 2017 del concurs d'imatges de les festes de Sant Joan. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat qualificador, reunit ahir capvespre a la casa consistorial.

Enguany s'hi han presentat trenta-sis peces originals, amb propostes d'estil i disseny ben diverses, per aspirar a erigir-se en la imatge oficial de les festes de Sant Joan, en format de cartell anunciador. En uns dies, l'edició dels cartells ja estarà a disposició de la ciutadania en general per ser recollits, segons els costums dels darrers temps.

L'obra d'Isabel Bagur ofereix un fotomuntatge que mostra un cavaller durant el joc de l'ensortilla en es Pla, amb un passadís ben obert per afavorir la carrera.

Tornar