Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Comença el període d'inscripció i la reserva de places per gaudir del programa d'activitats esportives per a l'estiu de 2017

- 16/05/2017 -
Demà, dia 17, comença el període d'inscripció i la reserva de places per gaudir del programa d'activitats esportives per a l'estiu de 2017. Enguany són sis les especialitats esportives que s'hi podran dur a terme: natació en piscina, tennis, pàdel, tennis de taula, gimnàstica recreativa i hípica.

Comença el període d'inscripció i la reserva de places per gaudir del programa d'activitats esportives per a l'estiu de 2017

ImatgeDemà, dia 17, comença el període d'inscripció i la reserva de places per gaudir del programa d'activitats esportives per a l'estiu de 2017. Enguany són sis les especialitats esportives que s'hi podran dur a terme: natació en piscina, tennis, pàdel, tennis de taula, gimnàstica recreativa i hípica.

L'Àrea d'Esports, respecte a açò, ha consdierat: "El nostre objectiu és fer arribar a tothom una oferta esportiva que permeti que tots els infants i joves de Ciutadella puguin gaudir d'un estiu divertit a partir de la pràctica esportiva".

Per a conèixer els calendaris de cada modalitat esportiva i el lloc on caldrà dur-les a terme, recomanam la consulta del document adjunt; o bé telefonar al 971 48 07 03. Les inscripcions es recullen de 9 a 13.30 h i de 16 a 20 h de qualsevol dia laboral.

Tornar