Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El Mercat des Born tindrà lloc a partir d'ara cada dilluns i cada divendres

- 15/05/2017 -
L'Associació de Venedors Ambulants de Menorca va sol·licitar poder canviar els dies de venda del Mercat des Born, per passar a ser dilluns i divendres, en lloc de divendres i dissabte, com era de costum. Aquesta petició es va recollir a l'article 4.1 de l'Ordenança. Per aquest motiu, a partir de dia 22 de maig el Mercat des Born passarà a instal·lar-se cada dilluns i cada divendres; dia 20 de maig serà el darrer dissabte que s'hi instal·larà.

El Mercat des Born tindrà lloc a partir d'ara cada dilluns i cada divendres

ImatgeEl passat 16 de febrer de 2017 es va aprovar definitivament l'Ordenança municipal reguladora de la venda ambulant en el terme municipal de Ciutadella de Menorca. I s'hi van recollir diferents peticions formulades pels venedors.

L'Associació de Venedors Ambulants de Menorca va sol·licitar poder canviar els dies de venda del Mercat des Born, per passar a ser dilluns i divendres, en lloc de divendres i dissabte, com era de costum. Aquesta petició es va recollir a l'article 4.1 de l'Ordenança.

Per aquest motiu, a partir de dia 22 de maig el Mercat des Born passarà a instal·lar-se cada dilluns i cada divendres; dia 20 de maig serà el darrer dissabte que s'hi instal·larà.

Tornar