Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Diàleg pel turisme, demà a la Casa de Cultura de Ciutadella

- 09/05/2017 -
El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament convoquen per a demà, dia 10, a la Casa de Cultura (19 h), una trobada oberta a la ciutadania per presentar el Pla de desenvolupament turístic i els objectius que aquest futur instrument legal vol assolir.

Diàleg pel turisme, demà a la Casa de Cultura de Ciutadella

ImatgeEl Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament convoquen per a demà, dia 10, a la Casa de Cultura (19 h), una trobada oberta a la ciutadania per presentar el Pla de desenvolupament turístic i els objectius que aquest futur instrument legal vol assolir.

Per part del Consell hi participaran la consellera d'Ordenació Territorial i Turística i vicepresidenta de la institució, Susana Mora; i, per la part municipal, l’alcaldessa Joana Gomila, acompanyada de la regidora titular de Turisme, Noemí Camps. A més, hi seran presents la directora insular d'Ordenació Turística, Elena Costa, i Marta Pérez, consultora en turisme i medi ambient.

En primer lloc, la regidora de Ciutadella explicarà algunes dades turístiques del municipi, per tal de situar i conèixer quina afectació té el turisme al terme municipal de Ciutadella. També explicarà quines accions de repercussió dins l'àmbit turístic es duen a terme des de la Regidoria.

En segon lloc, la consellera d'Ordenació Turística explicarà què és el Pla de desenvolupament turístic i quins són els objectius als quals aspira. La directora insular rallarà del procés de participació.

I, per últim, Marta Pérez presentarà els resultats de les enquestes en línia i de les anàlisis de debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats de Menorca i de Ciutadella en particular com a destí turístic, que han anat sortint a partir del procés de participació obert.

Tornar