Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament engega el projecte Xalapatis al qual s'han adherit l'IES Josep Maria Quadrado, l'IES M. A. Cardona i Sant Francesc de Sales

- 05/05/2017 -
El projecte, inclòs en el programa Eduquem amb l'Esport, té per objectiu principal dinamitzar els moments d'esbarjo de cadascun dels centres implicats. En total, hi participen 125 alumnes, principalment de 1r i 2n d'ESO, repartits entre 16 equips.

L'Ajuntament engega el projecte Xalapatis al qual s'han adherit l'IES Josep Maria Quadrado, l'IES M. A. Cardona i Sant Francesc de Sales

ImatgeEl servei d'Esports de l'Ajuntament comunica que durant aquest tercer trimestre del curs escolar està previst engegar el projecte anomenat Xalapatis, al qual s'han adherit els centres IES J. M. Quadrado, IES M. A. Cardona i Sant Francesc de Sales.

Aquest projecte, inclòs en el programa Eduquem amb l'Esport, és el segon any que es desenvolupa i té per objectiu principal dinamitzar els moments d'esbarjo de cadascun dels centres implicats. Aquesta dinamització ha suposat organitzar diferents competicions de futbol, de bàsquet i d'un joc tradicional menorquí anomenat Dins, fora, surt. A les competicions, a més del resultat, es valoren i puntuen per a la classificació final la màxima participació de cada equip, el bon comportament, el fet de ser grups mixts o de diferents nivells... El resultat de cada enfrontament suposa un sol ítem de valoració, i no n'és l'únic.

En total, hi participen 125 alumnes, principalment de 1r i 2n d'ESO, repartits entre 16 equips.

La posada en marxa d'aquest projecte ha estat possible gràcies a la contractació de dos treballadors, i s'emmarca en el Programa de garantia juvenil per a joves qualificats «Aquesta és la teva oportunitat», amb la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB); i el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), i del Fons Social Europeu (FSU).

També hi han col·laborat quatre alumnes en pràctiques del Grau Superior en Tècnic d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives (TAAFE) de l'IES Cap de Llevant i que han desenvolupat les seves pràctiques a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Ciutadella, on, entre d'altres activitats, s'han encarregat d'ajudar a organitzar i de dinamitzar el Xalapatis.

Tornar