Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Estudiants de Ciutadella i de Santa Coloma de Farners comparteixen pràctiques de mobilitat sostenible

- 02/05/2017 -
Un grup de més de vuitanta estudiants d'ESO dels instituts de secundària de Ciutadella i de Santa Coloma de Farners, de Catalunya, han fet aquest cap de setmana un intercanvi en el marc del programa que comparteixen sobre l'ús de la bicicleta i les pràctiques de mobilitat urbana sostenibles.

Estudiants de Ciutadella i de Santa Coloma de Farners comparteixen pràctiques de mobilitat sostenible

ImatgeUn grup de més de vuitanta estudiants d'ESO dels instituts de secundària de Ciutadella i de Santa Coloma de Farners, de Catalunya, han fet aquest cap de setmana un intercanvi en el marc del programa que comparteixen sobre l'ús de la bicicleta i les pràctiques de mobilitat urbana sostenibles.

Els estudiants, amb els seus respectius tutors del pla i amb alguns pares, han estat rebuts per l'alcaldessa, Joana Gomila, a la casa consistorial. La trobada municipal ha possibilitat un diàleg per fer algunes consideracions sobre els plans de mobilitat que, a Ciutadella, afecten els carrils bici i les previsions que podrien arribar a recollir-se en aquesta matèria dins el Pla general, que està ara mateix en fase de revisió.

Els alumnes van rebre una col·lecció d'estampes de la Missa de Caixers de les festes de Sant Joan; i els centres, sengles lots de llibres, amb destinació a les respectives biblioteques dels instituts.

Tornar