Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Sis entitats culturals i de caràcter social participen en el Mercat d'Intercanvi del Col·leccionisme i el Mercat Solidari de l'Hospital Municipal

- 26/04/2017 -
Fins a sis entitats culturals i de caràcter social de Ciutadella han sumat els seus esforços per tal de convocar el 5è Mercat d'Intercanvi i del Col·leccionisme, i el primer Solidari, que tindrà lloc el proper dissabte a la plaça de Sant Antoni, entre les 10.30 i les 13h. 

Sis entitats culturals i de caràcter social participen en el Mercat d'Intercanvi del Col·leccionisme i el Mercat Solidari de l'Hospital Municipal

ImatgeFins a sis entitats culturals i de caràcter social de Ciutadella han sumat els seus esforços per tal de convocar el 5è Mercat d'Intercanvi i del Col·leccionisme, i el primer Solidari, que tindrà lloc el proper dissabte a la plaça de Sant Antoni.

La regidora de Serveis Socials, Gràcia Mercadal, ha remarcat la importància que l'esdeveniment suposa per als residents del geriàtric, atès que els permet viure personalment un ambient de mercat, cosa que ara com ara no tenen a l'abast gairebé mai en el dia a dia; i més encara si són cites firals que tenen lloc enfora de l'Hospital Municipal. A la vegada, els permet recuperar el costum de comprar i manejar doblers de butxaca, cosa que ara gairebé no fan mai.

Després d'haver constatat que la trobada de col·leccionisme s'ha consolidat en els darrers anys, el Geriàtric Municipal de Ciutadella ha considerat adient reforçar-lo ara amb la convocatòria del que serà el primer Mercat Solidari, destinat a la venda de productes artesans (exclosos els de cuina).

Aquesta serà, idò, la gran novetat de la cita, que es desenvoluparà a la plaça mateix, davant el centre assistencial, entre les 10.30 i les 13 h. Per tal d'assegurar-ne atractius, els dos mercats comptaran amb la celebració d'una ballada a càrrec de Lindy Hop (11.30 h), que animarà els presents a prendre-hi part com a balladors.

Les entitats que ho faran possible, a banda de l'Ajuntament de Ciutadella, són els següents: Protectora d'Animals, Fundació Vicent Ferrer, Grup Filatèlic i Numismàtic del Cercle Artístic, Creu Roja, Menorca Lindy Hop i Mans Unides.

Tornar