Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Espai de Ciutadania: idees i propostes de com l'Ajuntament i les associacions podem transformar junts la ciutat

- 25/04/2017 -
Des de l'Ajuntament hem organitzat un nou Espai de Ciutadania per compartir idees i propostes de com l'Ajuntament i les associacions podem transformar i construir junts la ciutat que volem. Comptarem amb la participació d'una altra ciutat, Granollers, que és pionera i compta amb moltes experiències interessants que ens poden enriquir i motivar. Serà el proper dijous 27 d'abril, a les 19'30h a la Casa de Cultura.

Espai de Ciutadania: idees i propostes de com l'Ajuntament i les associacions podem transformar junts la ciutat

ImatgeLes ASSOCIACIONS teniu un paper important dins el PROJECTE DE CIUTAT perquè contribuïu a convertir Ciutadella en un municipi millor tot enriquint-ne la vida social, veïnal, cultural, esportiva etc. Les associacions eduqueu en valors, enfortiu les xarxes, fomentau l'interès col·lectiu, feis CIUTAT.

Des de l'Ajuntament hem organitzat un nou ESPAI DE CIUTADANIA per compartir idees i propostes de com l'Ajuntament i les associacions podem transformar i construir junts la ciutat que volem. Comptarem amb la participació d'una altra ciutat, Granollers, que és pionera i compta amb moltes experiències interessants que ens poden enriquir i motivar. Serà el proper dijous 27 d'abril, a les 19'30 h a la sala Joana de Vigo i Esquella de la Casa de Cultura.

Tornar