Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El club de lectura Plaça de Lletres llegeix sobre igualtat de gènere

- 25/04/2017 -
L'Ajuntament va participar el passat dissabte 22 d'abril en el Plaça de Lletres, un club de lectura de la Biblioteca Pública de Ciutadella. S'inicia un debat entorn del gènere a partir de la lectura del llibre de Rosa Montero La ridícula idea de no volver a verte. "Els homes han d'aprendre a estar més a dins de casa, així com les dones hem après a treballar fora", comentava una lectora. I així es van encetar tot un seguit de reflexions sobre els rols que han estat típicament femenins i els típicament masculins.

El club de lectura Plaça de Lletres llegeix sobre igualtat de gènere

Imatge L'Ajuntament va participar el passat dissabte 22 d'abril en el Plaça de Lletres, un club de lectura de la Biblioteca Pública de Ciutadella. S'inicia un debat entorn del gènere a partir de la lectura del llibre de Rosa Montero La ridícula idea de no volver a verte. "Els homes han d'aprendre a estar més a dins de casa, així com les dones hem après a treballar fora", comentava una lectora. I així es van encetar tot un seguit de reflexions sobre els rols que han estat típicament femenins i els típicament masculins.

Es comenta que no només les dones tenen part femenina, els homes també; i no només els homes tenen una part masculina, les dones també. De fet, alguns manifestaven que els valors femenins són ben necessaris per al nostre futur. Finalment, es fa una crida perquè no ens deixem enlluernar pels avenços aconseguits i continuem fent consciència. Totes les aportacions, conjuntament amb altres informacions que recollirà l'Ajuntament, serviran per fer el diagnòstic del Pla d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, per impulsar unes mesures fetes a mida per vestir un municipi en igualtat.

Tornar