Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Vint professors italians visiten Ciutadella per a conèixer la xarxa educativa de l' illa

- 25/04/2017 -
Un total de vint professores i professors italians de la regió de Florència visiten Ciutadella en un intercanvi amb l'IES Josep Maria Quadrado, per tal de conèixer de primera mà el sistema educatiu de la nostra illa.

Vint professors italians visiten Ciutadella per a conèixer la xarxa educativa de l' illa

ImatgeUn total de vint professores i professors italians de la regió de Florència visiten Ciutadella en un intercanvi amb l'IES Josep Maria Quadrado, per tal de conèixer de primera mà el sistema educatiu de la nostra illa.

El grup de docents ha estat rebut a primera hora d'avui al Saló Gòtic de la casa consistorial per l'alcaldessa, Joana Gomila, que els ha comentat els diversos esforços que fa l'Ajuntament en el camp educatiu, com ara els que es desprenen de la condició de Ciutat Educadora i de Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF. A més, els ha volgut remarcar la gran aposta que fa anys va platejar el municipi per donar cobertura al tram de zero a tres anys, tot concebent els respectius centres com a escoles formatives i educatives, i no com a guarderies en el sentit antic de la paraula.

Durant tres dies, els ensenyants italians visitaran centres educatius representatius dels distints cicles de formació escolar: escoletes infantils, primària i els dos centres de secundària del municipi, el J. M. Quadrado i el Maria Àngels Cardona, singularment pel fet que aquest últim té una diversa oferta de formació professional. A més, visitaran l'Extensió Universitària de la UIB a Alaior.

Tornar