Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

En marxa dues iniciatives de participació ciutadana per avançar cap a la Ciutadella del futur en el marc del procés per a l'aprovació del nou PGOU

- 21/04/2017 -
L'equip de govern de l'Ajuntament considera que la participació ciutadana és imprescindible per avançar cap a l'aprovació del Pla general d'ordenació urbana de Ciutadella. Per tot açò, els propers 24 i 25 d'abril a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella (Casa de Cultura) l'Ajuntament portarà a terme unes taules sectorials, de técnics, experts, associacions etc, per a debatre, amb la moderació de l'equip redactor del PGOU, sobre la Ciutadella de futur que ara s' està definint. Pròximament també s' elaborarà una enquesta perquè la ciutadania pugui votar presencialment i de forma telemàtica sobre diversos punts concrets de la Ciutadella del futur que ha d' incloure el nou PGOU. 

En marxa dues iniciatives de participació ciutadana per avançar cap a la Ciutadella del futur en el marc del procés per a l'aprovació del nou PGOU

ImatgeL'equip de govern de l'Ajuntament de Ciutadella considera que la participació ciutadana és imprescindible per avançar cap a l'aprovació del Pla general d'ordenació urbana de Ciutadella.

Per posar les bases de la Ciutadella del futur, per pensar com serà el nostre municipi durant les properes dècades, necessitam les aportacions, les idees, els matisos i la visió del conjunt de la població. Perquè només un model de ciutat futura que neixi a partir de la intel·ligència col·lectiva de totes i tots té sentit i perdurarà en el temps.

Amb aquesta idea de participació i després ja de diverses iniciatives per apropar el disseny de la Ciutadella del futur a tots els ciutadans, l'equip de govern organitza, per una banda, taules sectorials sobre temes més concrets, que engloben l'avanç del PGOU, per a les quals es fa necessari generar un debat més focalitzat amb persones coneixedores i expertes sobre aquests temes.

D'altra banda, també es va decidir que es faria una enquesta ciutadana, que seria oberta a tothom que hi vulgui aportar la seva opinió.

Esperam que aquestes dues iniciatives participatives comptin amb el vostre suport, perquè som totes i tots els que construïm el poble.

Taules Sectorials

Les taules sectorials estaran formades per tècnics de l'Ajuntament, així com per persones externes representants de col·lectius relacionats amb cadascun dels cinc temes que es van decidir debatre.

L'objectiu d'aquestes és afavorir un espai de treball i debat amb persones coneixedores de cadascun dels cinc temes que es van decidir que es debatrien per avançar cap a un document d'APROVACIÓ INICIAL. En aquestes taules també hi participarà l'equip redactor del PGOU, que és qui moderarà el debat col·lectiu.

Està previst que els representants polítics de l'equip de govern i l'oposició també assisteixin a aquestes taules per escoltar i seguir el fil del debat, però no per participar-hi.

Es preveu reunir les cinc taules sectorials els propers 24 i 25 d'abril a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella (Casa de Cultura). La durada prevista d'aquestes taules és entre dues hores i mitja, i tres hores.

Informació detallada sobre les cinc taules sectorials 
Tornar