Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

S’obre el termini per participar en la Fira d’Ensenyaments Superiors

- 25/04/2017 -
 El Centre Municipal Universitari i el Punt Jove de l’Ajuntament de Ciutadella anuncien que els propers dies 20 i 21 d’octubre tindrà lloc a la nostra ciutat una nova edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors. El període d’inscripció a la Fira s’inicia el dia 3 de maig i finalitza el 30 del mateix mes, ambdós inclosos. Una comissió mixta valorarà les sol·licituds de les diferents entitats inscrites segons els criteris que figuren a les bases de convocatòria.

S’obre el termini per participar en la Fira d’Ensenyaments Superiors

El Centre Municipal Universitari i el Punt Jove de l’Ajuntament de Ciutadella anuncien que els propers dies 20 i 21 d’octubre tindrà lloc a la nostra ciutat una nova edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors.

Des de l’any 2014, a Ciutadella s’organitza la Fira d’Ensenyaments Superiors, una fira única a Menorca i que comença a ser coneguda al municipi i també a la resta de l’illa.

La finalitat és reunir una oferta formativa per a les persones interessades a iniciar estudis superiors o continuar la seva formació. I persegueix l’objectiu d’aglutinar una mostra representativa del ventall d’estudis superiors i algunes opcions d’habitatge per als futurs estudiants.

A l’edició de 2017 podran participar-hi universitats i centres de formació que ofereixen titulacions superiors homologades (graus universitaris, graus superiors de formació professional, ensenyaments artístics), així com entitats que gestionen allotjament per a estudiants (residències universitàries, col·legis majors, etc.).

El període d’inscripció a la Fira s’inicia el dia 3 de maig i finalitza el 30 del mateix mes, ambdós inclosos. Durant aquest període, les bases de participació i el model de sol·licitud (annex 1) restaran publicats al web de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca. (Informació adjunta). Properament, es constituirà una comissió mixta formada per representants de diferents instituts de secundària de Menorca i de les tècnics d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de Ciutadella, que organitzen la Fira, per tal de procedir a l’avaluació de les peticions per prendre-hi part. La Comissió Mixta integrarà:a) Un orientador de l’IES Cap de Llevant.

b) Un tutor de l’IES Maria Àngels Cardona.

c) Un orientador de l’IES Josep Maria Quadrado.

d) Un orientador de l’IES Biel Martí.

e) La tècnic del Punt Jove de l’Ajuntament de Ciutadella.

f) La tècnic del Centre Municipal Universitari de l’Ajuntament de Ciutadella.Aquesta comissió mixta valorarà les sol·licituds de les diferents entitats inscrites segons els criteris que figuren a les bases de convocatòria de la Fira, a la vegada que vetllarà perquè el contingut de la mostra disponible sigui variada i interessant per als visitants.

Per a qualsevol informació sobre el procediment i l’organització de la Fira d’Ensenyaments Superiors, us podeu adreçar a l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca (Àrea Socioeducativa): al Centre Municipal Universitari (cmu@ajciutadella.org / 971 38 63 32) o al Punt Jove (puntjove@ajciutadella.org /

971 48 42 31).

Tornar