· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament obre un concurs de vídeos per a Sant Joan 2017 que fomentin un missatge de respecte, de col·laboració, d'implicació i de civisme

ImatgeL'Ajuntament, en col·laboració amb IB3, convoca un concurs de creació de muntatges audiovisuals destinats a la conscienciació sobre la necessitat de preservar les festes de Sant Joan respecte a les seves tradicions i l'adopció d'actituds cíviques.

L'objectiu d'aquest concurs és la creació de muntatges audiovisuals amb l'objectiu de fer arribar a la ciutadania un missatge de respecte, de col·laboració, d'implicació i de civisme durant les festes de Sant Joan. Aquest missatge es difondrà a través de diversos canals, i formarà part de la campanya de conscienciació que duu a terme l'Ajuntament. El termini d'admissió d'obres finalitzarà a les 14 hores del dimecres 31 de maig de 2017.

Teniu adjuntes les bases del concurs, on hi podreu trobar informació relativa a les característiques que han de tenir els vídeos, també des d'un punt de vista tècnic, així com, entre d'altres, el procediment per presentar les obres, la composició del jurat que ha de designar el guanyador, la quantia econòmica del premi, etc.

Tornar