Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El servei de Joventut convoca un concurs de cartells per a sensibilitzar davant el consum d'alcohol

- 06/04/2017 -
El servei de Joventut de l’Ajuntament  convoca un concurs d'elaboració de cartells per a la sensibilització davant el consum d'alcohol entre els joves. El termini de presentació d'originals finalitzarà a les 14 hores del proper dia 28 d'abril, i caldrà lliurar-los al Servei de Joventut, al carrer Mallorca número 67.

El servei de Joventut convoca un concurs de cartells per a sensibilitzar davant el consum d'alcohol

ImatgeEl servei de Joventut de l’Ajuntament de Ciutadella convoca un concurs d'elaboració de cartells per a la sensibilització davant el consum d'alcohol entre els joves. 

Hi podran participar joves d'entre 14 i 30 anys residents a Menorca; i s’hi admetrà la participació individual o col·lectiva, amb un màxim de quatre participants si es fa col·lectivament.

La tècnica és lliure, i haurà de contenir algun text al·lusiu a la matèria a què es consagra el concurs; però caldrà que els originals es presentin de manera anònima.

El termini de presentació d'originals finalitzarà a les 14 hores del proper dia 28 d'abril, i caldrà lliurar-los al Servei de Joventut, al carrer Mallorca número 67.

S’hi estableixen tres categories per trams d’edat. El premi consistirà a fruir d’una ruta a cavall i en la utilització de les pistes de pàdel de manera gratuïta.

Teniu més informació sobre les bases del concurs al document adjunt.

Tornar