Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El Patronat de l'Hospital organitza el 1r Mercat Solidari de l'Hospital Municipal i el 5è Mercat d'Intercanvi i Col·leccionisme

- 12/04/2017 -
Dia 29 d'abril se celebrarà, de 10.30 a 13 h, a la plaça de Sant Antoni, el 5è Mercat d'intercanvi i Col·leccionisme i el 1r Mercat Solidari de l'Hospital Municipal. El Mercat estarà amenitzat amb una ballada de l'associació Menorca Lindy Hop, que se celebrarà d'11.30 a 12.30 h.

El Patronat de l'Hospital organitza el 1r Mercat Solidari de l'Hospital Municipal i el 5è Mercat d'Intercanvi i Col·leccionisme

ImatgeEl proper dia 29 d'abril se celebrarà, de 10.30 a 13 h, a la plaça de Sant Antoni de Ciutadella, el 5è Mercat d'intercanvi i Col·leccionisme i el 1r Mercat Solidari de l'Hospital Municipal.

La finalitat d'aquest mercat conjunt és solidària, ja que pretén que les persones grans residents a l'Hospital Municipal puguin gaudir per un dia de l'ambient d'un mercat, i tornar a realitzar activitats que per a la majoria de gent són prou comunes (escollir productes, comprar, manejar diners, etc.) i que els residents a l'Hospital no poden fer (ja sigui perquè no tenen la suficient capacitat per fer-ho de manera autònoma o perquè no tenen ningú que els pugui acompanyar a fer-ho). D'aquesta manera, es fomenta la seva autoestima i la sensació d'independència.

Així mateix, en el marc d'aquest mercat solidari tindrà lloc la venda de productes solidaris, i s'hi exposarà una mostra de segells i xapes, que també es podran intercanviar.

El Mercat estarà amenitzat amb una ballada de l'associació Menorca Lindy Hop, que se celebrarà d'11.30 a 12.30 h.

Tornar