Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella se suma a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua

- 20/03/2017 -
L'Ajuntament se suma al Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març de cada any. En l'edició del 2017 la commemoració vol dedicar especial esment a les aigües residuals, tot reflexionant sobre la seva reducció i reutilització, com a pràctica necessària que ajuda molt al medi ambient i a l'ús racional d'un bé tan escàs, singularment a les illes.

Ciutadella se suma a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua

ImatgeCiutadella se suma al Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març de cada any.

En l'edició del 2017 la commemoració vol dedicar especial esment a les aigües residuals, tot reflexionant sobre la seva reducció i reutilització, com a pràctica necessària que ajuda molt al medi ambient i a l'ús racional d'un bé tan escàs, singularment a les illes.

És per aquesta raó que l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental, entitat pública encarregada de l'explotació i del manteniment d'infraestructures hidràuliques a les Illes Balears, enguany fa costat a la iniciativa; i organitza una jornada de portes obertes en una sèrie d'estacions depuradores d'aigües residuals per tal que tots els ciutadans i les ciutadanes que hi estiguin interessats les puguin visitar i rebre'n una explicació del funcionament.

En el cas de Ciutadella, la depuradora que romandrà oberta serà la de Ciutadella sud, entre les 10 i les 13.30 h, amb visites guiades per part del personal que hi treballa i que es duran a terme cada mitja hora.

Tornar