Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Finalitzen els treballs de poda de 1.300 arbres del nucli urbà de Ciutadella

- 06/03/2017 -
Durant els primers dies de març han finalitzat els treballs de poda d’un total de 1.300 arbres de diferents carrers del nucli urbà de Ciutadella.Amb aquesta actuació, es dóna continuïtat a la campanya iniciada durant el 2016, en què l’equip de govern va recuperar la partida econòmica dels pressupostos municipals destinada exclusivament als treballs de poda.

Finalitzen els treballs de poda de 1.300 arbres del nucli urbà de Ciutadella

ImatgeDurant els primers dies de març han finalitzat els treballs de poda d’un total de 1.300 arbres de diferents carrers del nucli urbà de Ciutadella. La Brigada de Jardiners Municipal s’ha encarregat de fer aquesta tasca en 74 arbres de col·legis públics; 870 arbres de la via pública i 156 palmeres; mentre que per dur a terme la tala d’arbrat de grans dimensions, en què són necessaris mitjans tècnics i mecànics específics, l’Ajuntament ha contractat l’empresa Centre Jardineria Ciutadella.

L’empresa adjudicatària d’aquest servei, en concret, ha fet la poda d’un total de 200 exemplars de l’arbrat viari dels carrers Àngel Ruiz y Pablo; Cova de ses Àmfores; Alfons V; Llucmassanes; i l’avinguda Palma de Mallorca; tot per un import de 5.535,75 €.

Amb aquesta actuació, es dóna continuïtat a la campanya iniciada durant el 2016, en què l’equip de govern va recuperar la partida econòmica dels pressupostos municipals destinada exclusivament als treballs de poda, per tal de vetllar pel manteniment i pel bon estat de l’arbrat viari i evitar problemes que puguin suposar un creixement excessiu de les branques.

Fora del nucli urbà, l’empresa adjudicatària del servei de manteniment de les zones verdes del municipi també ha realitzat treballs de poda en els arbres de les urbanitzacions.

Tornar