Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Programa per al Dia Internacional de la Dona

- 03/03/2017 -
Davant un nou 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a l'Ajuntament volem reafirmar el nostre desig de viure en un municipi en igualtat i el nostre compromís de treballar perquè així sigui. Un any més, ens veim obligats a recordar que la commemoració d'aquest dia segueix essent necessària, atès que, malgrat tot el camí ja recorregut per les societats en diferents parts del món, no podem celebrar que una societat igualitària sigui una realitat. Cliqueu a la noticia per veure les activitats que hem preparat.

Programa per al Dia Internacional de la Dona

ImatgeAquest any, amb el lema "Borina per la igualtat", l'Ajuntament ha organitzat diferents activitats per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona; enguany, el 8, l'11 i el 17 de març. També ha fet una crida per tal que qualsevol entitat ciutadana s'hi sumi amb les seves iniciatives, per fer una programació conjunta que reculli un seguit d'iniciatives que abracen les propostes més institucionals, i les més lúdiques i populars. Teniu disponible un vídeo amb els actes que hem preparat.

Dia 8, a les 18.30 h, hi haurà una lectura encadenada de contes infantils a la porxada de la casa consistorial; i, en el mateix lloc, a les 20 h, s'hi llegirà el manifest institucional, precedit d'una exposició dels infants del Consell Infantil de Ciutadella, que tractaran la igualtat de gènere.

Dia 11, dissabte, a les 11 h, vindrà la cita més lúdica, amb una festa de ball oberta a tots els grups i estils de ball. Tindrà lloc a la plaça de l'Empordà. Es prega l'assistència a l'activitat amb una peça de roba o un detall de color lila, símbol de la dona. La festa acabarà amb un ball conjunt de la cançó You're smiling, que es podrà assajar en una aula, a les 11 h, amb Gemma Moll, qui ha preparat un vídeo tutorial per a qui la vulgui assajar també a casa prèviament. Teniu adjunt l' enllaç al vídeo perquè pugueu apendre la coreografia.

Finalment, dia 17, divendres, a la Sala d'Actes de l'IES Josep M. Quadrado, s'inaugurarà un cicle de diàlegs sobre dona i ciutat. El primer queda fixat per a les 19.30 h, i tractarà sobre la formulació "Ser dona a Ciutadella".

Des de l’Ajuntament de Ciutadella, amb la responsabilitat que tenim com a ens més proper a la ciutadania, tenim l’oportunitat de divulgar els valors que es necessiten per fer possible una equitat real entre homes i dones al nostre municipi. I també per transformar aquests valors en fets, en accions, en canvis... Però no ho podem fer sols. La ciutat, la feim totes les persones que hi habitam; tots hi contribuïm. Des de la visió de la ciutat educadora, tots els racons i àmbits del municipi eduquen i formen els seus ciutadans i ciutadanes. Tots i totes, per tant, en tenim una responsabilitat.

Borina davant un nou 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
Borina per un desig de viure en un municipi en igualtat.Tornar