Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Arriba a Ciutadella l'obra de Tennessee Williams 'Un Tramvia anomenat desig' de la mà de El Somni Produccions

- 02/03/2017 -
L'Ajuntament ha programat per dissabte dia 11 la representació de la prestigiosa obra de Tennessee Williams "Un tramvia anomenat desig", segons la versió catalana de Joan Sellent i l'adaptació de Sergio Baos. La venda anticipada d'entrades es farà a la Casa de Cultura, a partir del dimarts 7 i fins al divendres 10 de març o una hora abans a la taquilla.

Arriba a Ciutadella l'obra de Tennessee Williams 'Un Tramvia anomenat desig' de la mà de El Somni Produccions

ImatgeL'Ajuntament ha programat per dissabte dia 11 de març la representació de la prestigiosa obra de Tennessee Williams "Un tramvia anomenat desig", segons la versió catalana de Joan Sellent i l'adaptació de Sergio Baos.

L'obra serà interpretada per dos actors i dues actrius; entre ells, el ciutadellenc Rodo Gener. I anirà a càrrec de la productora El Somni Produccions.

La peça ofereix un drama d'una hora i mitja de duració. Blanche i Stella Dubois són dues germanes que pertanyen a una rància i arruïnada família meridional dels Estats Units. Blanche, una dona tèrbola i decadent, que viu ancorada en el passat, visita la seva germana a Nova Orleans. Stella, jovial i enamorada del seu marit rude i violent, Stanley, li obre les portes de casa seva. Malgrat la seva actitud melindrosa i arrogant, Blanche és un esperit esquerdat que arrossega un passat turmentós. La seva inestable conducta provoca conflictes que alteren la vida de la jove parella.

La venda anticipada d'entrades es farà a la Casa de Cultura, a partir del dimarts 7 i fins al divendres 10 de març, en horari de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 18.30 h, o una hora abans a la taquilla. L'obra pujarà a l'escenari del Canal Salat el dissabte 11 (21 h) al preu de 15 €.

Tornar