Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella viatja a l'era de la cultura talaiòtica

- 24/02/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella amb l'alcaldessa, Joana Gomila, i el conseller de Cultural, Miquel Àngel Maria, al capdavant han presentant la Menorca Talaiòtica en clau de carnaval que al llarg del cap de setmana vestirà la nostra ciutat amb l'esclat de les peludes i de les referències més significatives de la prehistòria insular.

Ciutadella viatja a l'era de la cultura talaiòtica

ImatgeL'Ajuntament de Ciutadella amb l'alcaldessa, Joana Gomila, i el conseller de Cultural, Miquel Àngel Maria, al capdavant han presentant la Menorca Talaiòtica en clau de carnaval que al llarg del cap de setmana vestirà la nostra ciutat amb l'esclat de les peludes i de les referències més significatives de la prehistòria insular.

Per segon any, Ciutadella dedica les festes de carnaval a una temàtica. Si l'any passat va ser el Far West, enguany es dedica a la candidatura de la Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la humanitat de la UNESCO.

Entre la plaça de la Catedral i ses Palmeres, l'eix viari ofereix als ciutadans uns racons decorats amb els elements més significatius i monumentals de l'època talaiòtica. Taules, dòlmens i algun talaiot guarneixen la ruta per crear un ambient de festa i disbauxa per als dies forassenyats i alegres que ara vénen, fins al Darrer Dimarts.

Tornar