Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Convocada la cinquena edició dels Premis Amorós

- 23/02/2017 -
L’Ajuntament, a proposta de la Comissió Municipal de Patrimoni Històric, ha convocat la cinquena edició dels Premis Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d’edifici del centre històric.

Convocada la cinquena edició dels Premis Amorós

ImatgeL’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, a proposta de la Comissió Municipal de Patrimoni Històric, ha convocat la cinquena edició dels Premis Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d’edifici del centre històric.

El termini per a la presentació de propostes s’ha obert amb data del dia 22 de febrer de 2017 i finalitzarà a les 14 h del dia 31 de març.

La denominació d’aquests premis vol significar un reconeixement a la família Amorós, nissaga de mestres d’obres que tant influí en l’arquitectura menorquina dels segles XVII i XVIII. El conjunt de les obres dels Amorós constitueix un exemple de l’excel·lència i del rigor, valors que es fan palesos en alguns dels edificis que van construir a Ciutadella, com l’església dels Socors, la capella de les Ànimes de la Catedral, l’església del Roser o Can Saura Miret.

Els premis determinen dues modalitats: la primera, a la millor obra de rehabilitació de façana d’edifici; i la segona, a la millor obra de rehabilitació integral d’edificis. Els resultats que emeti el Jurat en cada una d’aquestes seran proclamats en el transcurs del Ple extraordinari del dia 9 de juliol.

Tornar