Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El parc infantil de Cala en Blanes llueix nou enllumenat

- 22/02/2017 -
L’Ajuntament ha renovat l’enllumenat públic del parc infantil del nucli de Cala en Blanes en instal·lar noves faroles entre l’avinguda de Cala en Brut i els carrers Mestral i Tramuntana. Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost de 5.183,64 €, el servei de Manteniment i Millora de la Via Pública ha atès una demanda plantejada des de fa temps pels vesins de la zona.

El parc infantil de Cala en Blanes llueix nou enllumenat

ImatgeL’Ajuntament de Ciutadella ha renovat l’enllumenat públic del parc infantil del nucli de Cala en Blanes en instal·lar noves faroles entre l’avinguda de Cala en Brut i els carrers Mestral i Tramuntana. Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost de 5.183,64 €, el servei de Manteniment i Millora de la Via Pública ha atès una demanda plantejada des de fa temps pels vesins de la zona.

En total, s’hi han instal·lat nou faroles per a substituir els punts de llum existents. Els nous models utilitzen tecnologia LED, de manera que suposaran un estalvi energètic i una reducció de la factura elèctrica anual de l’Ajuntament. El regidor José López destaca també la millora del nou enllumenat des del punt de vista de la contaminació lumínica, atès que es tracta d’un model que evita la dispersió de la llum, i la focalitza i la dirigeix cap al terra.

Tornar