Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella inicia el repintat de les marques viàries de les Urbanitzacions de sa Caleta, Serpentona i Cala en Bosc

- 22/02/2017 -
Aquesta passada setmana es va començar a repintar a la urbanització de sa Caleta, la primera de les tres que es repintaran abans de l'inici de la temporada turística. Els passos de vianants i les marques viàries centrals seran la prioritat

Ciutadella inicia el repintat de les marques viàries de les Urbanitzacions de sa Caleta, Serpentona i Cala en Bosc

ImatgeEl servei de Seguretat Ciutadana, que inclou l'Àrea de Mobilitat, ha informat que, d'ençà de la setmana passada, es duu a terme el repintat de les marques viàries de la urbanització de sa Caleta, una de les tres que es farà aquest any 2017. Un cop s'acabi la feina a sa Caleta, es repintaran a Serpentona i a Cala en Bosc.

La seguretat dels vianants és una de les principals preocupacions de l'equip de govern, per això es repintaran la major part dels passos zebra, les marques viàries centrals i les zones d'aparcament. L'equip de govern considera que el repintat de la senyalització de les urbanitzacions és un objectiu bàsic per dur a terme la millora de les urbanitzacions. Aquestes tres urbanitzacions són les que presenten un pitjor estat, ja que en alguns casos fa més de set anys que no es repinten.

L'equip de govern creu important dur a terme el repintat de les marques viàries de totes les urbanitzacions de Ciutadella, per la qual cosa ha planificat el repintat en diverses fases. Es preveu que l'any 2018 es dugui a terme el repintat a les altres urbanitzacions del municipi, com Cala Blanca, Cala en Blanes i Cala Morell. Tot i això, si en aquestes urbanitzacions s'han de fer algunes actuacions urgents durant el 2017 es faran.

Des d'aquesta àrea també es recorda que dia a dia es fan actuacions per tal de millorar la mobilitat del centre urbà Ciutadella. Durant els propers dies també es faran repintats d'algunes zones del nucli urbà, com per exemple a l'avinguda Mascaró Pasarius (via Perimetral).

Tornar