Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella vol finançar sis projectes de millora a través del Pla insular de cooperació (PIC)

- 21/02/2017 -
L’Ajuntament de Ciutadella presenta enguany sis projectes de millora al Pla insular de cooperació (PIC) per un import total de poc més de 366.000 €. La proposta s’aprovarà en la Junta de Govern convocada per a demà, dimecres, i es traslladarà al Consell Insular, ja que correspon a la corporació insular decidir les actuacions d’arreu de l’illa que es finançaran amb els 1,5 milions d’euros del PIC de 2017.

Ciutadella vol finançar sis projectes de millora a través del Pla insular de cooperació (PIC)

ImatgeL’Ajuntament de Ciutadella presenta enguany sis projectes de millora al Pla insular de cooperació (PIC) per un import total de poc més de 366.000 €. La proposta s’aprovarà en la Junta de Govern convocada per a demà, dimecres, i es traslladarà al Consell Insular, ja que correspon a la corporació insular decidir les actuacions d’arreu de l’illa que es finançaran amb els 1,5 milions d’euros del PIC de 2017.

En concret, els projectes que l’equip de govern considera prioritaris per al municipi són els següents:

1. Una primera fase de la millora de la xarxa de clavegueram, pluvials i aigua potable del carrer del Roser i del carrer Beat Ramon, per un import de 106.523,68 €.

2. Un projecte d’actuació a l’entorn del canal Salat, que té un pressupost de 94.000 € i que considera la millora de la mobilitat i l’accessibilitat –amb la creació de més zones d’aparcament; l’ampliació de la voravia; la col·locació d’una barana de protecció per als vianants i la connexió dels dos trams del carril bici que hi ha a la zona– i també la millora de la il·luminació.

3. La reforma de l’enllumenat públic a l’avinguda Simón de Olivar de Cala en Blanes, amb un pressupost de 74.949,41 €, per tal de millorar les deficiències d’il·luminació d’aquest vial i, a la vegada, apostar per la sostenibilitat i l’eficiència amb la utilització de leds de baix consum.

4. Per a la Casa de Cultura, l’equip de govern vol invertir prop de 40.000 € per a reparar patologies existents a l’edifici, fruit d’una manca de manteniment important en aquest equipament cultural.

5. Els dos últims projectes corresponen a la millora de dos parcs infantils: el de la plaça Joan de Borbó (36.992,39 €) i el de plaça des Pins (14.124,39 €), per donar continuïtat a les actuacions d’adequació dels espais públics de joc i d’esbarjo per als més petits.

Tornar