Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament inicia una campanya de prevenció i seguretat per al carnaval 2017

- 20/02/2017 -
Des del 20 de febrer i fins al 28 de febrer de 2017 la Policia Local de Ciutadella inicia la campanya de prevenció “Per un carnaval segur”

L'Ajuntament inicia una campanya de prevenció i seguretat per al carnaval 2017

ImatgeL'Ajuntament de Ciutadella, mitjançant la Policia Local, engega la campanya de prevenció «Per un Carnaval segur». El principal objectiu que es vol assolir amb aquesta campanya és un augment de la presència policial en diverses zones del municipi, especialment en aquelles on hi haurà actes relacionats amb el carnaval, per tal de poder garantir que no es fa un mal ús de productes pirotècnics i que no es produeixen actes vandàlics durant la celebració del carnaval.

La Policia Local realitzarà inspeccions en aquells comerços susceptibles de realitzar venda d'articles pirotècnics per tal de comprovar que es compleix amb la normativa legal. També es faran una sèrie d'intervencions preventives en els centres educatius (escoles i instituts) per part del policia tutor, amb la finalitat d'informar i conscienciar els joves sobre l'ús de petards.

Des de l'Ajuntament es vol recordar que està prohibit fer esclatar petards a la via pública per part de particulars, tal com estableix l'article 21 de l'Ordenança municipal sobre normes de comportament en espais públics. Durant els dies de carnaval la Policia Local vetllarà pel compliment de l'establert en aquesta normativa, i durà a terme les accions pertinents de control, denúncia i decomís que siguin necessàries en cas que s'observin infraccions.

Així mateix, es vetllarà per tal d'intentar prevenir i evitar els actes vandàlics de destrossa del mobiliari urbà i dels elements decoratius que es disposaran per a aquesta festa de carnaval.

Des de l'Ajuntament esperam que aquest any el carnaval torni a ser un èxit i que es produeixin el mínim nombre d'incidents possibles, gràcies a la col·laboració de tota la ciutadania i a la feina de la Policia Local.Tornar