Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Segueix obert el termini per presentar originals al Premi Teatre de Butxaca 2017

Segueix obert el termini per presentar originals al Premi Teatre de Butxaca 2017Fins al 9 d'abril de 2017 està obert el termini de presentació d'obres per optar a la segona edició del Premi Teatre de Butxaca 2017, organitzat per l'associació de veïns Ciutadella Vella, l'associació de comerciants Ciutadella Antiga i Cercle Artístic.

Dues modalitats: una general i l'altra destinada al públic infantil i juvenil. El premi està dotat amb 200 € per a la millor obra en cada modalitat i les obres guanyadores s'estrenaran durant el festival Teatre de Butxaca 2017.

L'acció ha de transcórrer en qualsevol tipus d'escenari que es pugui trobar a un lloc cèntric del nucli antic de Ciutadella (comerç, habitatge, dependències diverses, despatxos, aules, cases senyorials,...) i es valorarà que l'acció no passi en bars ni restaurants.

La representació de l'obra no pot durar més de 15 minuts i el text ha d'estar escrit per a un màxim de 3 intèrprets, en llengua catalana o castellana. El text s'ha de presentar en un arxiu pdf, en lletra Arial a cos 12. La presentació d'originals es pot fer via postal al Cercle Artístic (Pl. des Born, 19. 07760-Ciutadella de Menorca) o via correu electrònic a l'adreça teatredebutxacaciutadella@gmail.com

Podeu consultar o descarregau-vos les bases més avall.

Tornar