Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 17 de maig al 2 de juliol
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament, escenari de la presentació de la Trail dels Fars

- 15/02/2017 -
La quarta edició de la Trail dels Fars ha penjat el cartell de 'No hi ha places'. L'esdeveniment ha cobert les 500 places disponibles i, a més, ho han fet aconseguint que una mica més de la meitat siguin per a corredors que vénen de fora de l'Illa. La carrera començarà oficialment dissabte a les 16 h, i fins a les 20 h, amb el lliurament de dorsals i de la bossa de corredor que es farà en el Poliesportiu Municipal de Ciutadella.

L'Ajuntament, escenari de la presentació de la Trail dels Fars

ImatgeLa quarta edició de la Trail dels Fars ha penjat el cartell de 'No hi ha places'. L'esdeveniment, organitzat per Biosport Menorca, Elitechip i l'atleta Dani Coll, ha cobert les 500 places disponibles i, a més, ho han fet aconseguint que una mica més de la meitat siguin per a corredors que vénen de fora de l'illa. La carrera començarà oficialment dissabte a les 16 h, i fins a les 20 h, amb el lliurament de dorsals i de la bossa de corredor que es farà en el Poliesportiu Municipal de Ciutadella. A més, a les 19.30 h tindrà lloc el brífing.

L'Ajuntament de Ciutadella n'ha acollit la presentació, on hi han assistit la presidenta del Consell Insular, Maite Salord; l'alcaldessa i l'edil d'Esports, Joana Gomila i Josep Juaneda; així com també els tres organitzadors, Guillem Bosch, Toni Capó i Dani Coll.

"Esteim molt contents i orgullosos que Ciutadella aculli un any més una activitat com la Trail dels Fars, que permet als menorquins i als visitants conèixer i respectar la nostra terra", ha valorat Joana Gomila. Maite Salord, per la seva banda, ha aplaudit la iniciativa dels organitzadors "amb una prova que potencia la pràctica de l'esport i la promoció de Menorca cap a fora, seguint la línia que promovem des de la Fundació Destí de mostrar la Menorca de primavera, de tardor i d'hivern".

Bep Juaneda, per la seva banda, ha assenyalat: "Ajudar a impulsar proves com aquesta en les quals la pràctica esportiva popular comporta, entre altres coses, millorar la salut i la sensació de benestar és molt positiu".

En el torn dels organitzadors, Toni Capó, director general de Biosport Menorca, ha agraït "les facilitats en l'àmbit logístic donades des del Consell Insular i l'Ajuntament de Ciutadella, perquè, encara que és la quarta edició i sembli que és alguna cosa ja normal, hi ha molt d'esforç darrere de cada edició, com el fet que puguem usar el Poliesportiu el dissabte en el lliurament de trofeus, o el diumenge, la Piscina Municipal". Unes paraules que el gerent d'Elitechip, Guillem Bosch, ha compartit. "També cal agrair a empreses de primer nivell que ens donen suport en aquesta prova, com CaixaBank, Coca Cola i Powerade, una ajuda que fa més viable poder organitzar la Trail". En aquest sentit, han precisat que unes 40 persones d'Elitechip i de Biosport Menorca treballaran entre dissabte i diumenge perquè l'esdeveniment es desenvolupi sense inconvenients.
L'últim a prendre la paraula ha estat el director de carrera, l'atleta Dani Coll, qui ha aprofitat l'ocasió per recalcar: "El fet que la prova de 44 quilòmetres de la Trail dels Fars integri la Lliga Balear de Curses de Muntanya la fa encara més atractiva a Balears i demostra que Menorca és un espai ideal per a la pràctica esportiva d'aquesta i altres modalitats similars".

El diumenge l'activitat se centrarà en la sortida de la carrera de 44 quilòmetres, a les 8 h, al far de Cavallera; a les 10.30 h, amb l'inici de la prova de 21 Km al pàrquing de la Vall, i amb l'arrencada de la carrera popular de 12 quilòmetres al camí de Son Morell. L'arribada serà a la Piscina del Centre Esportiu Municipal de Ciutadella, i el lliurament de trofeus està previst a les 13.30 h.

Tornar