Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament segueix fent feina per millorar l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

- 14/02/2017 -
Celebrada la reunió trimestral entre l'Ajuntament de Ciutadella i l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil. L' equip de govern en valora de forma molt favorable la tasca altruista que permet poder realitzar diverses activitats dins el terme municipal de Ciutadella.

L'Ajuntament segueix fent feina per millorar l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

ImatgeDesprés de la reunió trimestral amb els efectius de Protecció Civil aquest passat dilluns, l'Ajuntament de Ciutadella es reafirma en el suport a les persones que formen l'Agrupació de Voluntaris de Ciutadella (AVPC), atès que desenvolupen una gran feina per al municipi. Per aquest motiu, l'equip de govern creu que s'ha de seguir potenciant l'agrupació. Igualment, se'n valora de forma favorable la tasca altruista, que permet realitzar diverses activitats que suposen concentracions de persones dins el terme municipal.

Per tot plegat, l'equip de govern considera imprescindible la col·laboració de l'AVPC en els diversos actes que organitza l'Ajuntament (la rua dels Reis Mags, la processó de Sant Antoni, la rua de Carnaval, tots els actes de Sant Joan, els esportius del 9 de juliol, les activitats organitzades pel Punt Jove i les activitats de Serveis Socials); així com també les col·laboracions amb la Direcció General d'Emergències (incendis forestals, recerca de persones, accidents ambientals, com l'avaria del cable elèctric d'aquest passat estiu, etc.); o l'ajuda que ofereixen a determinades organitzacions sense ànim de lucre en les seves activitats (escoltes, AECC, etc.).

A la reunió mantinguda aquest dilluns, dia 13, a la casa consistorial, hi han participat els voluntaris de l'APC; la batlessa, Joana Gomila; el regidor de Seguretat Ciutadana, Oriol Baradad, i el cap de Policia Local, Ignasi Camps. En aquesta reunió s'han concretat aspectes del pressupost de 5.000 € que l'AVPC té assignats per a aquest 2017 (l'any 2016 era de 3.000 €). Però també s'hi han tractat temes organitzatius, de coordinació i de funcionament intern de l'AVPC; així com actuacions que s'han de realitzar per poder preparar les festes de Sant Joan de 2017, com, per exemple, les reunions amb els caps de les diferents AVPC de Menorca i de Mallorca.

La preparació i la formació dels voluntaris de Protecció Civil és fonamental per tal que aquest col·lectiu pugui fer les seves tasques de la millor manera possible. Per aquest motiu, l'equip de govern segueix fent feina per millorar aquests aspectes de l'AVPC.

Tornar