Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil

- 14/02/2017 -
Demà, dimecres 15 de febrer, l’Ajuntament se sumarà a la commemoració del Dia Internacional del Fillet i la Filleta amb Càncer. A les 12 h del migdia, la corporació municipal i els treballadors faran una concentració a la casa consistorial, per tal de llegir un manifest que, a Ciutadella, ha estat facilitat per ASPANOB.

L’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil

ImatgeDemà, dimecres 15 de febrer, l’Ajuntament de Ciutadella se sumarà a la commemoració del Dia Internacional del Fillet i la Filleta amb Càncer. A les 12 h del migdia, la corporació municipal i els treballadors faran una concentració a la casa consistorial, per tal de llegir un manifest que, amb caràcter nacional, es repetirà arreu de l’Estat, i que, a Ciutadella, ha estat facilitat per ASPANOB.

El Dia Internacional està pensat per animar a la conscienciació i a la sensibilització de la societat sobre la lluita dels fillets i dels adolescents malalts de càncer i de les seves famílies.

Per commemorar-ho, des d’ASPANOB, s’ha fet una crida a formar part d’aquest dia, i a donar-hi suport a les xarxes socials. Per açò, hom podrà compartir les publicacions o bé crear-ne de noves a través de les etiquetes següents:

#EnCasaTuOpcion per ajudar-nos a reivindicar la nostra demanda de Cures Pal·liatives Pediàtriques a domicili.

#DiaInternacionalNiñoconCancer per difondre que el 15 de febrer es commemora la lluita dels fillets i adolescents amb càncer i de les seves famílies.

#Together4kidswithcancer per unir-nos a la celebració internacional de Childhood Cancer International.

Tornar