Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Crida a col·lectius i grups socials per a confeccionar un calendari conjunt d' activitats en motiu del Dia de la Dona

- 09/02/2017 -
Davant la proximitat del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, l’Ajuntament fa una crida als col·lectius i grups socials del municipi que tenguin prevista alguna activitat perquè ho facin saber a l’Àrea d’Igualtat, Participació ciutadana i Projecte de Ciutat. La intenció és poder elaborar un calendari general i conjunt per a Ciutadella. Hi ha de temps fins a divendres 17 de febrer.

Crida a col·lectius i grups socials per a confeccionar un calendari conjunt d' activitats en motiu del Dia de la Dona

ImatgeDavant la proximitat del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, l’Ajuntament fa una crida als col·lectius i grups socials del municipi que tenguin prevista alguna activitat perquè ho facin saber a l’Àrea d’Igualtat, Participació ciutadana i Projecte de Ciutat. La intenció és poder elaborar un calendari general i conjunt per a Ciutadella. Hi ha de temps fins a divendres 17 de febrer.

Amb aquest motiu, la regidora de l’Àrea, Laura Anglada, ha dit: «És important valorar i donar a conèixer totes les accions que es facin a Ciutadella a favor de la igualtat de gèneres per fer xarxa, unir esforços i augmentar-ne la participació».

A Ciutadella —i a les societats de tot arreu—, les dones suposen un 50 % de la població, raó per la qual «voldríem que tinguéssim els mateixos drets, les oportunitats i el tractament que reben els homes», ha insistit la regidora municipal. Ara, per tal que açò sigui possible, «cal prendre consciència que encara hi ha desigualtat en el món laboral, en la conciliació de la vida laboral i personal, en la corresponsabilitat en les tasques domèstiques, en la violència contra la dona, en els càrrecs de responsabilitat, en l'àmbit de la salut, etcètera».

La finalitat de l’Ajuntament de Ciutadella en aquesta matèria és continuar fent passes per viure en un municipi en igualtat. «Sabem que també hi ha altres iniciatives en aquest sentit —ha insistit la regidora responsable— des de les associacions, les escoles, les empreses, els comerços, les persones individuals..., raó per la qual voldríem millorar la coordinació i el suport mutu, tot aprofitant que s’apropa la data del 8 de març».

Empleneu la fitxa que adjuntem i envieu-la a projectedeciutat@ajciutadella.org

Us adjuntem enllaços amb algunes idees.

Tornar