Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Les obres del projecte de millora del carrer Mallorca començaran el dilluns 30 de gener

- 20/01/2017 -
La data prevista d’inici de les obres de la primera fase del projecte de millora del carrer Mallorca és el dilluns 30 de gener del 2017. Es preveu un període aproximat d'execució de quatre mesos. El tram afectat per aquesta primera fase comprèn des dels carrers Bisbe Comes i Ferreries fins al carrer Bisbe Juano. L'aturada de busos de la plaça dels Pins es traslladarà al carrer Mascaró Pasarius (via Perimetral).


Les obres del projecte de millora del carrer Mallorca començaran el dilluns 30 de gener

ImatgeLa data prevista d’inici de les obres de la primera fase del projecte de millora del carrer Mallorca és el dilluns 30 de gener del 2017. Es preveu un període aproximat d'execució de quatre mesos. El tram afectat per aquesta primera fase comprèn des dels carrers Bisbe Comes i Ferreries fins al carrer Bisbe Juano. L'aturada de busos de la plaça dels Pins es traslladarà al carrer Mascaró Pasarius (via Perimetral).

El projecte de millora del carrer Mallorca preveu que tota la via estigui al mateix nivell. Dels 9,6 metres d'amplada del carrer, 3,2 metres seran per al trànsit de vehicles; la voravia de l'esquerra tindrà 1,8 metres i la de la dreta, 2,6 metres; i el carril bici tindrà 2 metres. S'hi instal·laran pilones de protecció per als vianants i tres nous punts de llum dobles que s'afegiran als actuals. A més, es canviarà tota la xarxa de clavegueram, la de baixa tensió i les conduccions d'aigua potable, a la vegada que també se soterrarà una nova xarxa de pluvials, gas natural i fibra òptica.

Amb aquestes obres es pretén millorar la fisonomia del carrer i també la seguretat per al trànsit de persones i els pas de bicicletes.


Les obres del carrer Mallorca milloraran l'accessibilitat i les infraestructures del carrer, i beneficiaran a tot el poble de Ciutadella. Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió, per les incomoditats que us puguin generar mentre s'executin.

Tornar